Annonse


SSC benekter datainnbrudd

– Jeg har fått med meg at trafikk til Skjellin.com har blitt omdirigert til ett område, som ligger på min server. Når det gjelder SSC NetWorks rolle i denne saken, så har ikke vi noe å gjøre med dette, sier Øyvind Ellefsen i SSC til ITavisen.

Vil sverte?
Han mener at det å omdirigere trafikken på serveren kan være et forsøk på å skade gruppas omdømme.

– Det er mange utenforstående folk som vil ha det til at denne gruppen driver målbevisst med hacking og forsøk på å erverve seg annen manns eiendom via av nettverk. Jeg kan ikke garantere, men ser en mulighet at redirectingen kan være et forsøk på å få SSC NetWorks til å virke som en “gjeng med hackere”, sier Øyvind Ellefsen.

Han sier at SSC er en gruppe av personer med ulike interesseområder innen data, hvorav mye går på programmering og nettverksstruktur. Ellefsen sier at SSC NetWorks også har en kommersiell avdeling som driver med konsultering innen nettverkstjenester.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse