Annonse


Flere WAP-telefoner før påske

Ser du skiløpere som har benket seg i snøskavlene for å nyte påskesola og fikle med noe lite og oransje er det slett ikke sikkert det er appelsinen som får gjennomgå. Nå kommer Siemens med WAP-telefoner på rekke og rad, og som mange av sine konkurrenter satser Siemens på å få telefonene klare i god tid før påske.

C-35 først fra Siemens

Siemens hadde i 1999 en enorm vekst i salget av mobiltelefoner. Nå følger de opp fjorårssuksessen med flere lekkerbiskener, alle sammen med WAP, og brukergrensesnittet som gjør Siemens til noen av de mest lettbrukte Telefonene på markedet.

C-35 er arvtakeren til populære C-25, men minner innholdsmessig og i størrelse mer om proffmodellen S-25. Med sine 88 cm3 og en vekt på 110 gram blir dette også den minste WAP-telefonen på markedet. I alle fall foreløpig…

Annonse
Liten, mindre, minst?

For Siemens har flere telefoner på lur, og tar sikte på at også den nye profftelefonen S-35 skal være med i påskebagasjen. Denne telefonen har ”alt”, og kryper i tillegg under den magiske grensen på 100 gram. Telefonen skal overta der S-25 slapp, og har til tross for størrelsen også overraskende god batterikapasitet.

For første gang har Siemens også valgt en løsning med innbygget antenne. Dermed skulle det være mulig å få telefonen opp av lomma før innringeren har lagt på.

Påsketelefonen

Den tredje telefonen fra Siemens heter M35i. Dette burde være den ultimale påsketelefonen, i og med at den er bygget for å tåle juling. Det skal mer til enn våt snø og god gammeldags tryning på holka før denne telefonen må gi tapt, i alle fall hvis den holder det den lover…

Innholdsmessig er M35i den samme telefonen som C-35, mens den utvendig er mer på størrelse med fjorårets modeller.

Begrenset opplag

Felles for både S-35 og M35i er at de i første omgang vil komme i et begrenset opplag. Med tanke på tidligere erfaring og Siemens prispolitikk vil det trolig bli rift om de første telefonene. Først i mai/juni vil Siemens ha telefoner nok til å dekke etterspørselen fra etternølerne…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse