Annonse


Klart for Motorolas trebånds-WAP

Under CeBIT-messen i slutten av februar kunne Motorola presentere hele seks ulike modeller med innebygd WAP-leser. Billigmodellen T2288 skal være på plass i butikkhyllene allerede i morgen, og trolig vil trebåndstelefonen P7389 følge om kort tid.

Tekniske problemer

Hos Motorola velger de å være hemmelighetsfulle med hensyn til lanseringstidspunkt, men etter det Wapland erfarer skal hovedårsaken til at telefonen ikke allerede er klar være at programvaren i telefonen ikke har fungert tilfredsstillende opp mot utstyret hos teleoperatørene.

Nå skal imidlertid teleoperatørene ha lagt inn de nødvendige parametrene for å få Motorolas WAP-leser på nett. Dermed er det ikke lenger noe som hindrer Motorola i å lansere sin Timeport med WAP.

Slår Ericsson på målstreken

Et annet godt argument for å slippe Timeport nå er at Ericsson fortsatt ikke har fått fart på produksjonen av sin nye toppmodell R320s. Ericsson har valgt å utsette lanseringen av denne til i mai, fordi selskapet ikke vil risikere å gå tom for telefoner. For de mest utålmodige av oss kan det bli lenge å vente, og da kan det jo være fristende å velge en annen telefon?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse