Annonse


Danskene er sene med WAP

– Med WAP har vi fått tilgang til det mobile Internet, og Tele Danmark vil tilby et bredt utvalg av nyttige WAP-tjenester for private kunder og skreddersydde løsninger til næringslivet, sier adm. direktør Henning Dyremose i Tele Danmark.

Mange tjenester

Tele Danmarks WAP-tjenester inneholder i dag blant annet bankinformasjon fra BG Bank og Den Danske Bank, S-togtider, nyheter og været, skriver Mobilsiden.dk.

I tillegg får man underholdning og spil, samt Tele Danmarks egne services fra De Gule Sider og Opasia.dk, som har egen WAP-inngang for Tele Danmarks internettkunder. Portalerne vil bli løpende utviklet med nye tjenester.

Annonse
Vanlige vilkår

For å bruke Tele Danmarks WAP-tjenester kreves det ikke overraskende en WAP-telefon og et GSM-abonnement hos Tele Danmark. Kunder hos andre selskaper kan også bruke tjenestene hvis de ringer opp Tele Danmarks gateway.

Som i Norge vil det heller ikke koste noe ekstra for Tele Danmarks kunder å benytte mobilt Internett. Man betaler kun den alminnelige minuttprisen, skriver Mobilsiden.dk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse