Annonse


Ericsson med prestisjekontrakt i Finland

Ericsson vil levere en fullt integrert løsning for både 3G og GSM, samt Ericssons GPRS-system. Den svenske giganten vil også få en viktig rolle i integrasjonen av nettverket som skal dekke Åland, med sine 26.000 innbyggere.

Skal gi nye tjenester

– Ericsson er markedsledere og kan levere en total systemløsning som passer for våre behov. Dette er begynnelsen på et samarbeid som skal gi Åland nye og unike tjenester, sa Stefan Olofsson, toppsjef i Ålands Mobiltelefon AB.

– Samarbeidet mellom Åland Mobiltelefon AB og Ericsson er basert på det delte synet om at behovet for mobile Internett-tjenester vil bli ekstremt høy i nær fremtid, sa Veli-Matti Mattila, toppsjef i Ericsson Finland.

Gjør det bra i Finland

Finland var verdens første land til å tildele 3G-lisenser, noe de gjorde i mars i fjor. Ericsson har også tidligere gjort fremskritt i Finland. Finnish 2 G Ltd. valgte tidligere Ericsson som hovedleverandør for et landsomspennende mobilnettverk som integrerer GSM og 3G.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse