Annonse


Bygg din egen WAP-site

Det er det amerikanske selskapet FortuneCity som står bak Wapdrive, en ny tjeneste innen trådløst Internett.

For de private

I første rekke henvender tjenesten seg til private mobilbrukere. Via det enkle grensesnittet kan brukeren selv skape sine WAP-sider som lagres på FortuneCitys server, skriver svenske PCW.

På siden kan man lagre alle typer informasjon eller data, og man kan oppdatere eller surfe på denne siden fra en WAP-telefon eller fra Internett. Det enkle grensesnittet gjør at programmeringskunnskaper ikke er nødvendig.

Flere tjenester

FortuneCity planlegger å lansere ytterligere tjenester for trådløst Internett i nær fremtid. Blant annet kommer de til å lansere en kalender som er tilgjengelig både via WAP og Internett, og en adressebok som arbeider på samme måte.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse