Susanne Bøhler

Annonse


Kvinnetopp i Mind Norge

Susanne Bøhler– Jeg har lenge arbeidet med forretningsorientert IT og ledelse, og ser frem til å gå løs på oppgaven med videre Norges-satsing i et spennende selskap innen et av verdens største vekstområder, sier Bøhler i en pressemelding.

Bøhler kommer fra stilling som Client Manager i IT-selskapet Bull A/S.

Mind Norge AS er et datterselskap av Mind AB, et tredje generasjons internettkonsulent-selskap som spesialiserer seg på portaler med formål å utvikle og forsterke sine kunders forretningsvirksomhet. Selskapet ble etablert i Norge sommeren 1999 og er nå på plass med egne kontorer og ca 40 ansatte i Oslo.

39-åringen, som skal lede den videre oppbygging og drift i Norge, har blant annet en Master of Business Administration (MBA) fra Northeastern University, Boston. Hun har også lang erfaring fra en rekke lederstillinger innen IT, bank og forsikring i Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse