Arnt Sommerlund

Annonse


Mobilmisjonær slutter i Telenor

Arnt Sommerlund

De siste to årene har Knut Oppegaard i hovedsak hatt ansvar for verdiøkende tjenester i Telenor Mobil. Men han kom til Telenor allerede i 1987 og har altså 13 år bak seg hos det som tidligere het Televerket.

Litt vemodig
– Det er klart det er litt vemodig. Når man jobber så lenge i selskap som Telenor føler man seg som en del av en stor familie, sier Knut Oppegaard til ITavisen.

– Skulle jeg bytte beite måtte jeg gjøre det nå, ellers ville jeg gro fast, sier han for å forklare noe av grunnen til at han nå går over til Tele1 Europe.

Annonse


Spennende
Knut Oppegaard har stor tro på at jobben som produktdirektør i Tele1 Europe blir spennende.

– Tele1 Europe er et mindre selskap enn Telenor, og er inne i en spennende oppbyggingsfase. Blant annet er de en av få seriøse søkere på UMTS-lisens.

Begynner 1. april
Siden 1987 har Oppegaard jobbet med det meste innen mobilområdet i Telenor. Han har jobbet innenfor de fleste disipliner innenfor nettutbygging og produktledelse og var også med på å starte Telenor Mobils kundeservice.

– Jeg tror det er bra for min personlige utvikling at jeg bytter jobb nå, men jeg utelukker ikke at jeg kommer tilbake til Telenor ved en senere anledning, sier Oppegaard som begynner i sin nye jobb 1. april i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse