Annonse


MS nær forlik

Tvisten mellom Microsoft Corporation og amerikanske myndigheter kan bli løst utenfor rettsapparatet, hevder Wall Street-analytikere i etterkant av en briefing med programvareleverandørens nye økonomidirektør.

Vil beholde organisasjon
– Jeg sitter med et inntrykk av at Microsoft øyner en nært forestående mulighet til å få denne saken ut av verden, uten at selskapet trenger å forandre kulturen eller strukturen, sier analytikeren Walter Winnitzki hos Chase Hambrecht & Quist til nyhetsbyrået Reuters.

Winnitzki var blant analytikerne som snakket med Chief Financial Officer John Connors hos Microsoft tidligere denne uken.

Annonse
– Microsofts ledelse virker fokusert på et forlik, istemmer analytiker Rich Sherlund hos Goldman Sachs.

Microsoft har vært i forhandlinger med myndighetene bak lukkede dører den siste tiden. Justisdepartementet hevder Microsoft har misbrukt sin monopol-liknende posisjon på markedet for operativsystemer for å ramme konkurrenter.
(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse