Annonse


PCer klar for e-handel

– Med denne løsningen får små- og mellomstore bedrifter en god business-to-business løsning med lave eierkostnader, som hjelper til med å komme raskt i gang med e-business, skriver Catalog i en pressemelding.

I følge selskapet skal kombinasjonen av Fujitsu Siemens maskiner og Catalogs e-handel programvare, Ideal Seller, kreve lite vedlikehold og er rask og enkel å implementere.

Den grunnleggende installasjonen skal passe til bedrifter med pluss-minus 20 ansatte.

Kan tilpasses
Til tross for at Ideal Seller er en standard applikasjon har den muligheter for tilpasninger etter kundens spesifikasjoner og ønsker. Ideal Seller kan utvides etter behov, slik at bedriftene kan vokse med sin e-handelsløsning. Det er Fujitsu Siemens Computers IA Server Primergy 470 som nå klargjøres for dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse