Annonse


Finansportal for WAP lansert

Det er det amerikanske selskapet Data Broadcasting Corporation (DBC) som i dag, tirsdag 7. februar, har lansert en trådløs portal for finansmennesker. Portalen vil være tilgjengelig på alle WAP-terminaler, samt personsøkere og Palm-terminaler verden rundt.

Alt om finans

Den nye tjenesten vil, ifølge en pressemelding fra selskapet, gi meglere og investorer muligheten til å motta sanntids markedsindekser, aksjekurser fra NYSE-, Nasdaq- og Amex-børsen, samt nyheter, data om tapere og vinnere, og viktige data.

– DBC har vært en pioner innen leveringen av trådløse aksjekurser, sier Chuck Thompson, senior vice president og managing director i DBC.

Annonse
– Vi har kjørt aksjekursservere for Phone.com i over fire år, og nå kan vi tilby mobilbrukerne denne nye tjenesten som gjør informasjonen tilgjengelig hvor som helst, når som helst og på hvilken terminal som helst, sier Thompson.

Raskest i verden?

eSignal, som er DBCs datterselskap som driver tjenesten, får sin finansinformasjon direkte fra de aktuelle børsene. Nyinstallerte Compaq Alpha Servers, som går for å være en av verdens raskeste, er infrastrukturen bak tjenesten, skriver selskapet i pressemeldingen.

Du kan få mer informasjon på www.esignal.com/phonequotes eller sende WAP-terminalen din til phone.esignal.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse