Annonse


Verdens første WAP-spill lansert

Men det er ikke bare positivt. Jeg ser nemlig for meg skyhøye telefonregninger. For etter å ha spilt Snake II og Racket til døde på togturene hjem fra jobben har jeg behov for noe nytt, noe jeg da har fått.

Samla drops

iEntertainment Network har lenge vært svært så oppegående når det gjelder produksjon av spill på nettet. Nå har vel, som de fleste andre, skjønt at det er mobilen som vil gjelde i fremtiden. Derfor har de lansert Pocket Trivia.

Dette er som navnet tilsier en type spørrespill der man får spørsmål i en rekke forskjellige kategorier og flere alternativer å velge mellom. Du kan per i dag spille i kategoriene sport, historie, vitenskap, film, geografi, kunst og underholdning, og samla drops.Wap m/spill

Annonse
Kommer mer

Pocket Trivia er det første i en rekke produkter som skal lages av iEntertainment Networks nye trådløse datterselskap, iWireless Games. Det nystartede selskapet vil ikke overraskende fokusere på den trådløse industrien og utvikler underholdningsinnhold både til WAP og PDA.

– Det trådløse rommet er en ny grense og vi posisjonerer iEntertainment Network aggressivt for å utnytte de kommende inntektsmulighetene, sier John Voorhees, Vice President for Business Development hos iEntertainment Network.

– Ved å være ledende i markedet og lansere en av verdens første trådløse spill har vi signalisert vårt mål om å delta i dette potensielt eksplosive markedet, sier Voorhees.

Vi har testet

Wapland.no har testet tjenesten og dette er flotte greier. Det er bare så fryktelig synd for meg at dette er så midt i blinken. Jeg gleder meg jo tross alt til både Jeopardy og ”Vil du bli millionær”. Derimot er det vel tvilsomt om Telenor er like misfornøyd som meg med dette. De kommer jo til å tjene i bøtter og spann.

Pocket Trivia er nok en gratistjeneste på WAP, og kan nås på: www.iwirelessgames.com eller www.iwgames.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse