Annonse


Telenors nye WAP-portal

Informasjonssjef Jo Heldaas i Telenor Mobil forteller til Wapland.no at Telenor nå etablerer en ny internettportal for alle som bruker WAP-telefoner og håndholdte terminaler (PDA-er). Den nye portalen har som nevnt fått navnet djuice.com og den vil erstatte den gamle portalen wap.telenor.no.

Internasjonalt etter hvert

djuice.com er åpen for brukere over hele verden, og ifølge Heldaas er etableringen av internettportalen et ledd i Telenor Mobils internasjonale satsing på mobilt Internett.

Selskapet sikter seg derfor inn mot brukere over hele verden. I første omgang er imidlertid djuice.com bare tilrettelagt for norske brukere, men Heldaas lover at det ikke er lenge til det vil foreligge en engelskspråklig versjon.

Annonse
Første versjon

– Denne portalen skal være en møteplass for innholdsleverandører og brukere. Telenor Mobils rolle er å tilrettelegge for begge parter, sier direktør Olav Henrik Kjorstad i Telenor Mobile Futures til Wapland.no.

djuice.com skal bli kontinuerlig utviklet og det er versjon 1.0 som ligger ute for øyeblikket. Nye versjoner av tjenesten vil komme fortløpende. Blant annet vil neste versjon av tjenesten, som kommer i løpet av noen måneder, gi brukerne muligheten til å lage et personlig oppsett og legge dette inn på WAP-telefonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse