Arkiv

Annonse


Nextra på tysk handletur

Arkiv

Det er også det fjerde tyske nettselskapet som Nextra har overtatt siden november 1999.

IVM-oppkjøpet styrker Nextras posisjon i Nordrhein-Westfalen-regionen, Tysklands største delstat og et viktig industriområde, melder selskapet..

– Styrker posisjon
“IVM er et spennende selskap med solid ledelse og en bred kundebase. De vil sammen med våre andre enheter i Tyskland gi oss en betydelig posisjon som internettleverandør til det tyske næringslivet,” sier Morten Lundal, adm. dir. i Nextra-gruppen.

Annonse
IVM ble opprettet i 1996 og har i dag 15 ansatte. Selskapet har hovedsete i den tidligere hovedstaden Bonn der telekom-giganten Deutsche Telekom også hører hjemme.

IVM betjener kunder i hele Tyskland, også selskaper som har base i Køln, Hamburg, Berlin og Frankfurt.

Nettverk
IVM har ekspertise innen IP-telefoni, xDSL og virtuelle private nett (VPN) og har bygget opp et omfattende nettverk av partnere, blant annet internettselskaper, selskaper som driver med systemintegrasjon og rådgivere.

I følge Nextra inngår Tysklands handelskammer, Hays Logistics og Radio RPR i selskapets kundebase.

Kombinert med tidligere oppkjøp av tyske internettleverandører for bedriftsmarkedet som Seicom, e.comp og OMNILINK, har Nextra raskt posisjonert seg som en aktør på det tyske markedet. “Tyskland er en svært viktig komponent i vår europeiske strategi,” sier Lundal.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse