Yahoo! Click

Annonse


Yahoo! ikke kjøpekåte

Yahoo! Click

– Vi har ikke noe fokus på å eie tradisjonelle medieselskaper, sa Yang på en pressekonferanse i Japan torsdag. Men han sier at det er i nettportalens interesse å inngå samarbeidsavtaler med sterke partnere.

Ifølge tidsskriftet The New Yorker er Yahoo! og Murdochs News Corp i samtaler om en bred allianse. Nettportalen skal ifølge rapportene få adgang til News Corps medie-imperium, fra amerikanske Fox Television til London-avisene The Times og The Sun.

News Corp vil på sin side kunne bruke sitt satellitt-nettverk til å levere Yahoo!s nettjenestser, skriver Reuters.

Yang insisterer på at størrelse er irrelevant i Internett-verdenen.
– Det er ikke størrelsen det kommer an på, det er hvor rask du er, sa han.Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse