SMS-reklame 2

Annonse


Skreddersyr annonser for mobil

SMS-reklame 2

Stort sett vil vi ikke ha reklame – i hvert fall ikke på vår mobile terminal. Men med Ericssons nye løsning – Mobile Internet Advertiser – kan det bli mulig for nettoperatører og tjenestetilbydere å skreddersy reklamen slik at du bare får det som interesserer deg.

Personlig annonse
– Med denne tjenesten kan annonsører levere informasjon på en mer personlig måte og tilpasset hver enkelt brukers interesser og behov mye bedre enn tidligere, hevder Harry Hakansson i en pressemelding fra Ericsson.

– Annonsørene kan få oppdatert informasjon om brukerne slik at reklame blir en service overfor kunden og ikke en plage, slik mange oppfatter det i dag, fortsetter Hakansson.

Annonse


Video og animasjon
Når mobiloperatørene tar i bruk 3. generasjons mobilnett, som gir raskere overføringshastighet, kan annonsene også inneholde blant annet filmsnutter og annen interaktivitet.

Mobile Internet Advertiser være tilgjenglig på markedet i løpet av tredje kvartal i år, og kan brukes mot WAP (Wireless Application Protocol) og andre trådløse standarder, ifølge pressemeldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse