Annonse


Nokia med avansert 3G-løsning

For det er Japan Telecom som har valgt Nokia som samarbeidspartner for sitt 3G (tredje generasjon) mobilnettverk. Denne avtalen gjør at Nokia tar et viktig steg inn i det interessante japanske markedet for infrastruktur for mobilt internett.

En verdenleder

Nokia ser seg selv som en verdensleder innen utviklingen av WCDMA 3G-teknologi og skal nå levere sine nettverksløsninger for radioaksess mot mobilt internett, samt basestasjoner til Japan Telecom.

– Dette er et viktig gjennombrudd for Nokia i Japan, med en av de virkelige pionerene innen 3G mobil kommunikasjon. Det gjør også at vi kommer et steg videre med vår visjon om at Nokia skal putte Internett i enhver lomme i det avanserte japanske markedet, sier styreformann og adm. direktør i Nokia, Jorma Ollila.

Annonse


Globalt nettverk

– Vi valgte Nokia på grunn av hva de vise til i forhold til deres tidligere leveranser innen innovative mobile nettverk. Vi ser frem til å bygge et globalt nettverk for neste generasjons mobiltelefoni sammen med våre internasjonale partnere, sa Mr. Sakata, styreformann i Japan Telecom.

– Dette vil medføre et at vi kan tilby integrerte nettverkstjenester, som høyhastighets multimedia og mobile internett-tjenester, sier han videre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse