Annonse


Nå kommer auksjonene på WAP

Selskapet selv hevder at de sannsynligvis er det første auksjonshuset i verden som tar i bruk WAP-teknologien til auksjonsformål. Uten at vi i Wapland.no kan bekrefte dette må vi jo påpeke at det er ingenting som er bedre enn nordmenn som hevder seg utenfor grensene.

For interesserte

Uansett kan kunder av yaTack nå logge seg på sin mobiltelefon og legge inn bud på samme måte som man i dag gjør på web. Tjenesten lanseres i dag, torsdag 2. mars, og den kan finnes både gjennom wap.yatack.no og på wap-portalene til Telenor og NetCom.

– I begynnelsen er nok denne tjenesten for spesielt interesserte, men på sikt tror vi WAP-teknologien vil bli svært viktig for selskaper som opererer innenfor internetthandel, sier adm. direktør Hans Christian Qvist i yaTack.com.

Annonse
Løsningen er bygget på selskapet webmotor, Autonomy, som plattform, noe som gir brukerne anledning til å bygge en egen personlig profil på mobiltelefonen. Da vil man få tilbudt produkter ut fra hvilke interesser man har.

Følg auksjonen fra bilen

– ”yaTack-auksjonen – i din hånd – hvor som helst – når som helst” kan bli det nye slagordet, uttrykker auksjonsleder i yaTack, Rolf Stavnem.

– Vi vil utnytte samspillet mellom web og mobiltelefoni og fokuserer på økt brukevennlighet for våre kunder. Er man med i en budrunde via web på jobb, kan man nå få beskjed via mobiltelefonen i bilen på vei hjem, om at man er overbydd, og enkelt høyne sitt bud, fortsetter Stavnem.

Snart med shoppingsenter

Hans Christian Qvist påpeker i pressemeldingen fra selskapet at løsningen kontinuerlig vil videreutvikles, og snart vil man også finne varemagasinet til yaTack på mobiltelefonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse