Sykepleier på auksjon

Annonse


Gir bud på sykepleier

Sykepleier på auksjon

Jobline har lansert en tjeneste der arbeidssøkere kan auksjonere bort sin arbeidskraft. På Kompetanseauksjonens første dag ble Elisabeth tilbudt en stilling ved Geriatrisk avdeling ved Ullevål Sykehus.

Tilbyr tilleggsutdannelse
– Vi trenger engasjerte sykepleiere som Elisabeth på Geriatrisk avdeling. Vi ønsker å inngå forhandlinger med Elisabeth og håper at vi har muligheten til å innfri hennes lønnskrav.

I tillegg får hun muligheten til å starte på en intern kompetanseheving for å bli klinisk spesialist. Dette vil over tid gi et avensement til lønnstrinn 36 (256.400 kroner i året), sier avdelingssykepleier Vibeke Fische ved Ullevål Sykehus.

Annonse


Ved avdeling for Geriatri og rehabilitering er ca. 30 prosent av sykepleierstillingene ubesatte.

– Også ved vår post er det en hard kamp om å få ansatt sykepleiere. Men arbeidsmiljøet her er veldig godt, og ettersom Elisabeth jobber på Gastrokirurgisk avdeling i dag, er hun vant til høyt tempo og mange sykepleierprosedyrer rundt kirurgi. Hun vil få god anledning til å gå i dybden på et allsidig spekter innenfor sykepleierfaget, sier Fische som håper forhandlingene med Elisabeth vil gå riktig vei.

– Spennende
– Det er veldig interessant å motta konkrete bud som dette, og jeg kommer absolutt til å vurdere dette tilbudet nøye. Mulighet for videreutdannelse er virkelig spennende. Dessuten er Oslo en av byene som jeg godt kunne tenke meg å flytte til. Jeg forbeholder meg imidlertid retten til å vente litt med å gi tilbakemelding. Kompetanseauksjonen varer tross alt frem til 13. mars, sier Elisabeth Horgen Rolid.

Alt en budgiver forplikter seg til er innledende samtaler med Elisabeth. Så er det opptil henne å akseptere eller avslå tilbudet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse