Annonse


Fulltegnet for GiBud

GiBud ASA, som tilbyr auksjoner for privatpersoner på Internett, har gjennomført en rettet emisjon på 850.000 aksjer.

Utvikle tjenesten
– Emisjonen gir oss mulighet for å utvikle vår tjeneste ytterligere. Nordmenns holdning til å auksjonere bort gjenstander modnes gradvis, og vi har et jevnt tilsig av nye medlemmer, sier daglig leder Pål S. Anthonsen i GiBud i en pressemelding.

– I forrige århundre brukte vi rubrikkannonser, oppslagstavler og garasjesalg for å selge gjenstander vi ikke lenger hadde behov for. I dette århundre vil Internett ta over mye av dette markedet. Auksjoner gir mulighet for god pris, samtidig som spenningen ved en auksjon pirrer de fleste av oss, sier Anthonsen.

Forbrukerauksjon
GiBud tilbyr auksjoner for norske, svenske og danske forbrukere. GiBud er registrert på den unoterte listen (OTC) – ticker: GIBU.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse