Annonse


Active lanseres i Finland

Finland har verdens høyeste brukertetthet både på mobiltelefoni og Internett, så det er et modent markedet som Active ISP går inn i. Selskapet mener at når det er relativt få og store aktører i Finland, og at det er mulig å konkurrere med en bedre tjeneste.

Kritiske kunder
– Den siste tiden har den finske markedslederen på ISP-tjenester, Sonera, fått hard kritikk i finske medier for laber kundeoppfølging og sviktende kvalitet. Med sine 40% av markedet har giganten antakelig tatt kundene for gitt, heter det i en melding fra selskapet.

Satser
– Våre tjenester er automatisert, mens kundeoppfølgingen er strømlinjeformet, sier Rolf Larsen, adm. dir. i Active ISP. – Det tror vi at finnene vil merke. Mot slutten av året satser vi på å være blant de fem ledende på internettjenester i Finland..Active ISP inngått et langsiktig samarbeid med de finske portalene www.fi og MSN. Der blir selskapets tjenester integrert i portalens frontside. Active ISP vil også være blant de første til å levere ASP-tjenester – eller programvareleie – på det finske markedet. Disse tjenestene er klare innen 6-8 uker.

For nettet
Active ISP Active ISP leverer Web tjenester, løsninger for elektronisk handel, e-post, domeneregistrering, databaseløsninger og dedikerte Internett servere, samt applikasjonstjenester (ASP).

Active ISP har over 25 ansatte og er representert i England, Frankrike, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, USA og Norge og vil tilby sine tjenester i ytterligere 8 land i løpet av år 2000. Active ISP er Norges største Webhotell-leverandør med over 16.000 kunder i sin portefølje.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse