HP Pavilion

Annonse


1 GHz Pentium III i mars

HP Pavilion

HP skal altså begynne å levere de første super-PC-ene med det første. Det er hjemme-PC-er som er først ute. PC-er til bedriftsmarkedet kommer senere, forteller kilder hos HP til nyhetstjenesten News.com. Hjemme-PC-en HP Pavilion blir foreløpig levert enten med 800 MHz AMD Athlon eller Intel Pentium III etter valg.

850, 866, 933 og 1000 MHz
Kraft-PC-ene vil neppe bli lette å få tak i. Volumproduksjon av gigahertz-prosessoren er ikke ventet før i tredje kvartal.

I slutten av mars skal Intel lansere 850 og 866 MHz Pentium III. En 933 MHz P III er også på beddingen. Det går gjerne en stund fra brikkene lanseres, til de blir allment tilgjengelige. Intel sliter fortsatt med å levere tilstrekkelig mange 800 og 766 MHz P III-prosessorer.

Annonse




HP, IBM og Dell er klar
Under Intel Developer Forum i februar, demonstrerte Intel preproduksjons-maskiner med 1 GHz Pentium III fra Dell, IBM og HP.

Demonstrasjonen beviser at 1 GHz-brikken finnes, og at de tre PC-produsentene har løst produksjonsproblemene.

Setter støkk i AMD
Lanseringen av de første i GHz PC-ene, er i første rekke symbolsk. Prosessorgiganten Intel vil sette en støkk i utfordreren Advanced Micro Devices.

Siden august i fjor har de to konkurrentene slåss om å levere de raskeste prosessorene: 750 MHz Athlon, 800 MHz Pentium III, 850 MHz Athlon.
Ingen blir forbauset, hvis AMD nå også slipper 1 GHz-Athlon.

Men hvem trenger egentlig hjemme-PC med gigahertz-prosessor?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse