Targus Defcon

Annonse


Skrem livet av PC-tyven

Targus Defcon

Hvis noen flytter på mobil-PC-en etter å ha satt på Targus-alarmen, hyler den med et lydnivå på 110 desibel. Det tilsvarer i følge Targus lydnivået fra en motorsag eller ”støyende rockemusikk” (- hva nå det måtte være….).

Targus-alarmen vil garantert skape liv og røre i avgangshallen på Gardermoen!

Husk riktig kode
Targus-alarmen Defcon 1 er en liten boks som du fester til bærevesken eller mobil-PC-ens sikkerhetslås, og slår den på. Hvis du selv kommer i skade for å berøre maskinen, har du noen sekunder på å taste inn sikkerhetskoden, før alarmen hyler for fullt.

Annonse


Da gjelder det bare å huske riktig kode, og ikke bruke PIN-koden til mobiltelefonen eller bankkortet! Låsen har 1000 kombinasjonsmuligheter.

To PC-er per minutt
Stadig flere bærbare datamaskiner blir stjålet fra flyplasser, hoteller og kontorer. Det verste er kanskje ikke å miste maskinen, men å miste harddisk-dataene. Det engelske forsikringsselskapet Corporate View behandler 20 slike tyverier daglig.

– På verdensbasis blir det stjålet en bærbar datamaskin hvert andre minutt, sier Jari Kokkila som leder Targus i Finland, Norge og Baltikum.

Alarm i veska
Targus som selger flotte bærevesker i 145 land, viser selvfølgelig omtanke med sin Defcon-alarm. Spørsmålet er bare om hvor mange som tør å bruke den?

Mange synes nok dessuten at den bærbare maskinen er tung nok, om de ikke også skal drasse rundt på en 175 grams alarm i tillegg.
Defcon 1 koster 590 kroner med moms.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse