Hercz,Robert.gif

Annonse


Teletopisk piggdekk-seier

Hercz,Robert.gifTeletopia har to ganger tapt denne saken i rettsystemet, først i namsretten – så i Borgartings lagmanrsrett.

Men nå har endelig Post- og teletilsynet klart å avgi sitt syn på saken. Telenor Mobil kan ikke nekte å fakturere piggdekkavgiften over fakturaen på mobilbruken til deres kunder.

– Telenor må ta til fornuft
-Nå har Post- og teletilsynet vurdert både de tekniske og juridiske argumentene som Telenor har kommet med. Det er gledelig at telemyndigheten er enig med Teletopia i at Telenor ikke hadde lov til å stenge tilgangen til våre teletjenester. Vi håper at Telenor nå tar til fornuft og følger myndighetenes pålegg om å åpne for tilgang til tjenesten, sier adm. dir. Robert Hercz i Teletopia AS i en pressemelding.

– For Telenor vil det bare ta noen få sekunder å følge pålegget fra Post- og teletilsynet og å åpne for tilgangen igjen. Da vil alle med mobilabonnement hos Telenor igjen kunne ringe 820 40 225, sier Hercz.

Annonse
Saken neppe over
Men saken er neppe over med PTs vedtak. Telenor Mobil vil i følge Aftenposten vurdere å anke saken inn for Samferdselsdepartementet.

Teletopias adm. direktør Robert Hercz uttaler til NRK at han også regner med at motparten vil anke saken videre.

Uansett hevder Telenor Mobil at det teknisk sett rett og slett ikke er mulig i dag å starte innkreving av piggdekkavgiften via mobilregningen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse