Skorpen Hansen, Lars

Annonse


PCTVnet samler aksjer

Skorpen Hansen, Lars

Programvareselskapet PCTVnet vedtok på sin generalforsamling å samle aksjene. Ti nåværende aksjer blir en ny. Dagens pålydende på ti øre blir til en krone.

-Vi nærmet oss en halv milliard aksjer i selskapet, en lite praktisk størrelse for en virksomhet av vårt format, sier adm. dir. Lars A Skorpen Hansen.

Emisjon
Sammenslåingen skjer med et øye på notering på en eller flere børser. Det engelske finanshuset APAX Partners & Co vil i mars/april gjennomføre en rettet emisjon på ca 40 millioner kroner mot internasjonale aktører.

– Nå får vi en omsetningskurs i tegningsperioden på omkring en dollar, og ikke 0,0……… dollar. Hvis vi bestemmer oss for notering på en eller flere av børsene ville vi gjort dette i allefall, og i en slik sammenheng passer det bra å etablere disse nivåene nå”, sier Skorpen Hansen

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse