Annonse


Nokia på WAP-toppen

Det viser i hvert fall en uhøytidelig undersøkelse Wapland.no har gjort blant sine lesere. Vi spurte våre lesere:

”Hvilket merke mobiltelefon har du?”

Over dobbelt så store

Nå skal man selvfølgelig være forsikte med å trekke for bastante konklusjoner på bakgrunn av et lite antall respondenter. I alt ble det avgitt 332 stemmer. Og dersom disse er representative for Waplands lesere, må man kunne si at det er klar tale:

Annonse
Over 54 prosent, eller 181 av de 332 som svarte hadde Nokia-telefon, mens hovedkonkurrenten ble Ericsson med 21 prosent (72 lesere). Av de to andre merkene fikk Motorola 7 prosent (24 lesere) og Alcatel 5 prosent (16 lesere).

I tillegg hadde 11 prosent (39 lesere) en annen telefon en de valgmulighetene vi hadde.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse