Fast Search&Transf (logo)

Annonse


Fast med søkemotor for Wap

Fast Search&Transf (logo)

Fast Search & Transfer lanserte offisielt sin søkemaskin på WAP (http://wap.fast.no) mandag.

Finnen nye kunder raskt
FAST hevder at deres søkemotor allerede har flere brukere enn andre tilsvarende WAP-tjenester. De jobber også aktivt mot større operatører, portaler, og leverandører av trådløse tjenester for å få distribuert sin nye tjeneste.

Utvider
Fast melder at de også har verdens største søkemaskin på Internett, og at en kan få oversikt over innholdet på over 300 millioner hjemmesider i løpet av et halvt sekund. WAP-tjenesten er av forståelige grunner ikke like godt bygget ut. Men Fast oppgir at de har indeksert over 20.000 sider som kan leses med WAP.

Gartner Group anslår at 95 prosent av alle mobiltelefoner vil ha WAP-muligheter i 2004. Analytikerne i Ovum mener at det vil være en milliard mobiltelefoner i år 2003.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse