Annonse


Bush smisker med MS

Den republikanske favoritten er for tiden på stemmefiske på Microsofts hjemmebane i delstaten Washington, der han presses hardt av utfordreren John McCain.

Maktkamp
Makter Bush å kuppe IT-stemmene i delstaten, der Microsoft er en stor og viktig arbeidsgiver, kan det være tungen på vekstskålen i det tette racet.

Ferske meningsmålinger viser at Bush og McCain ligger side-ved-side i kampen om å vinne delstatens nominasjonsvalg torsdag.

– Jeg vil ikke uttale meg om gyldigheten til denne rettssaken, men jeg mener det er svært viktig å innse hva et søksmål gjør med nyskapning, sa Bush på sin valgkamp-turne mandag.

Annonse


Truer med jobber
– Det som bekymrer meg er at hvis Microsoft splittes opp, dette vekst-lokomotivet, dette endrings-lokomotivet. Jeg er ikke glad i søksmål. Skriv det ned. Jeg bekymrer meg for hvilken effekt søksmål har på jobb-veksten. Hvis du lurer på hva slags president jeg blir, kommer jeg til å være sen til å saksøke, fortalte Bush til reportere.

Bushs støttespillere i Washington sier til Financial Times at de er overbevist om at kandidaten vil inngå forlik dersom han vinner presidentembedet.

– Jeg tror ikke en Bush-administrasjon ville gått til søksmål i det hele tatt, sier Slade Gorton, Washington-senator og delstatsformann for Bushs kampanje.(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse