Annonse


Office kjøper Arken

Office Systems ASA offentliggjorde i forrige uke sin nye ASP- og internettstrategi. Blant annet vil selskapet bli en av de ledende i Norden som leverandør av programvare over Internett.

Bundne aksjer
Selskapet kjøper nå Arken Communications. Dette selskapet har 17 ansatte og omsatte i fjor for totalt 17,5 millioner kroner. Kjøpesummen gjøres opp med 3,5 millioner kontant og 1.671.000 aksjer i Office Systems.

Styrke
– Oppkjøpet av Arken Communications vil styrke Office Systems ASA både på konsulent- og produktsiden, og selskapet vil danne basis for en nyopprettet internettdivisjon i Office System, sier konsernsjef Odd Nymark i Office Systems.

– Ved oppkjøpet tilføres Office Systems viktig spisskompetanse på internett, ekstranett, intranett, WAP, e-business og e-commerce. Oppkjøpet av Arken Communications vil i betydelig grad forsterke vår evne til å levere forretningskritiske e-business og e-commerce-løsninger til markedet, og det utvider vårt spekter av tjenester.”

Annonse


E-business
Arken Communications har utviklet en egen e-business-applikasjon og en intra-, ekstra- og internettapplikasjon, som begge er tett integrert med økonomisystemet Visma Business, som forhandles av Office Partner.

WEB-hotell
Arken Communications løsninger er solgt til kunder i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet driver i tillegg WEB-hotell og drifter løsningene for enkelte av sine kunder. Arken Communications omsatte i 1999 for 9,5 millioner kroner med et resultat på 100.000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse