Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia lanserer utviklerlisens

Nokia har hatt kjempesuksess med prøveversjoner av Nokia WAP Server. 15.000 har lastet den ned i løpet av de første seksti dagene. På grunn av responsen skal de nå selge spesiallisenser til utviklere.

Nokia lanserte i dag muligheten for å få kjøpt utviklerlisenser til både Nokia WAP Server og Nokia WAP Security Packs for å vise sin støtte til applikasjonsutviklere for WAP.

Lav pris

Utviklerlisensen for Nokia WAP Server vil støtte tre samtidige brukere og ha en lav pris. Den lave prisen gir utviklerne en lav barriere for å få full tilgang til Nokia WAP Server, ifølge pressemeldingen fra selskapet.

Lisensene er bare tillatt brukt i interne utviklingstiltak. Utviklerlisensene for Nokia WAP Server og Nokia WAP Security Packs vil være tilgjengelig fra 1. mars, og mer informasjon kan fåes på [email protected]