Annonse


Mp3-mobil fra Sony og Trium

Det franske selskapet Trium lanserte samarbeidet med Sony i forrige uke på CeBIT-messen i Hannover. Samarbeidet går ut på at Sony selger lisenser på bruk av sin Memory Stick slik at Trium kan bruke denne som lagringsmedium i en ny mobiltelefon som slippes senere i år.

Sony lanserte sin Memory Stick i desember i fjor som et nytt lagringsmedium. De har allerede fått stort gjennomslag i markedet og i tillegg til den nye Trium-mobilen vil en rekke nye produkter benytte de små brikkene fra elektronikkgiganten.

I forkant

Bortsett fra at mobiltelefonen vil ha en mulighet til å spille av mp3-filer er det lite informasjon som er kjent om mobilen, men det vil nok endres når den kommer ut senere i år.

– Vi er fornøyd med å arbeide tett med Sony for å fremme de teknologiske fremskrittene i mobiltelefonene fra Trium. Trium fokuserer på nyskapning i markedet og vi har tro på at dette partnerskapet vil belyse vår posisjon som et selskap som gir konsumentene produkter helt i forkant av de konvergerende mobilteknologiene, sier toppsjefen i selskapet, Mr. Yamanaka.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse