MP3.com

Annonse


MP3.com blomstrer

MP3.com

– Vi er veldig stolte over å ha fått 10 millioner registrerte brukere det siste året, uttalte Michael Robertson, formann for MP3.com.

Mange muligheter
MP3.com har lagt ned mye tid i å tilby brukerne sine nye tjenester. I dag kan de blant annet by på 50 MB lagringsplass for MP3, salgstjenesten Beam-it, og muligheten for å sende elektroniske kort med MP3-filer.

– Vi fortsetter å legge til finesser ukentlig. Disse er utviklet for å få fans og musikere til å komme tilbake, føyde Robertson til.

Enormt musikk-arkiv
Mer enn 50.000 foreløpig ukjente band har gjort musikken sin tilgjengelig gjennom MP3.com. Dette har gitt websiden Internetts største samling av gratis nedlastbar musikk på 300.000 sanger, noe de musikkinteresserte helt klart ser ut til å like.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse