Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mer børs fra Sol

SOL satser hardere på finansnyheter. Selskapet har inngått Nordens største avtale på området og får GlobalNetFinancial.com som partner.

Snart vil det komme aksje- valutahandel og forsikringskjøp over Sol-portalen.

– Avtalen har en verdi på omlag 150 millioner kroner, er den største som noensinne er inngått i Norden, heter det i en melding fra Sol.

Proffe tjenester
– SOL har inngått denne avtalen for å få den beste partneren og det beste innhold innen dette segmentet for fortsatt å kunne levere den beste tjeneste på nettet, sier adm.dir. Kristin Skogen Lund hos Scandinavia Online Norge AS.

I avtalen ligger også at GlobalNet overtar SOLBørs.

– Med GlobalNet får våre brukere adgang til nær sagt alle relevante tjenester innen børs/finans. Via økonomi-kanalene kan eksempelvis alle utnytte investeringsinformasjon som tidligere var forbeholdt den institusjonelle investor, sier Kristin Skogen Lund.

Økonomistyring
Hun lover at den snart vil være mulig å handle både aksjer, valuta og forsikring, både lokalt og internasjonalt, på denne tjenesten.

Satser internasjonalt
GlobalNet er allerede representert i en rekke europeiske land, og i USA.

– Vi har gjennom de seneste 18 månedene arbeidet bevisst mot å bli den ledende Internettportal innen børs og finans i Europa, og har inngått strategiske allianser med de viktigste ISP’er og Internettportaler. Vi er stolte over å kunne føye Scandinavia Online til denne listen, sier styreformann og CEO Stanley Hollander i GlobalNetFinancial.com Inc.

GlobalNetFinancial.com er en av verdens raskest voksende finansportaler. Deres websider inneholder finansnyheter produsert av egne redaksjoner i hvert land, investeringsverktøy og en rekke personlige finanstjenester som online aksjehandel og forsikring.