Annonse


Mer børs fra Sol

Snart vil det komme aksje- valutahandel og forsikringskjøp over Sol-portalen.

– Avtalen har en verdi på omlag 150 millioner kroner, er den største som noensinne er inngått i Norden, heter det i en melding fra Sol.

Proffe tjenester
– SOL har inngått denne avtalen for å få den beste partneren og det beste innhold innen dette segmentet for fortsatt å kunne levere den beste tjeneste på nettet, sier adm.dir. Kristin Skogen Lund hos Scandinavia Online Norge AS.

I avtalen ligger også at GlobalNet overtar SOLBørs.

Annonse


– Med GlobalNet får våre brukere adgang til nær sagt alle relevante tjenester innen børs/finans. Via økonomi-kanalene kan eksempelvis alle utnytte investeringsinformasjon som tidligere var forbeholdt den institusjonelle investor, sier Kristin Skogen Lund.

Økonomistyring
Hun lover at den snart vil være mulig å handle både aksjer, valuta og forsikring, både lokalt og internasjonalt, på denne tjenesten.

Satser internasjonalt
GlobalNet er allerede representert i en rekke europeiske land, og i USA.

– Vi har gjennom de seneste 18 månedene arbeidet bevisst mot å bli den ledende Internettportal innen børs og finans i Europa, og har inngått strategiske allianser med de viktigste ISP’er og Internettportaler. Vi er stolte over å kunne føye Scandinavia Online til denne listen, sier styreformann og CEO Stanley Hollander i GlobalNetFinancial.com Inc.

GlobalNetFinancial.com er en av verdens raskest voksende finansportaler. Deres websider inneholder finansnyheter produsert av egne redaksjoner i hvert land, investeringsverktøy og en rekke personlige finanstjenester som online aksjehandel og forsikring.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse