Annonse


Giganter med mobil internettsatsing

Det er Oracle og Motorola som annonserer et partnerskap i forbindelse med den nye bølgen innen mobilt Internett, skriver nettavisen Bloomberg.com.

Populære selskaper

Det er tydeligvis populært hos Oracle å inngå samarbeid innen mobilt Internett. For et par uker siden sa selskapet at de ville starte et selskap sammen med svenske Telia AB for å utvikle og selge mobile internettprodukter utenfor USA.

Og i oktober i fjor ble Oracle og Motorola enige om å kombinere Oracles Portal-To-Go med Motorolas talebaserte VoxML-teknologi. Dette gir da brukerne mulighet til å hente informasjon ved bruk av talegjenkjenning. Det er også dette som nå manifesteres ved oppstarten av et nytt selskap.

På Telecom ’99 i Genève i fjor høst vist Oracle, Motorola og Telia også frem deres felles satsing på mobil Internett-teknologi, melder Bloomberg.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse