Annonse


Genialt fritekstsøk for WAP

Inntil i dag har det kun vært mulig å søke seg frem til dedikerte WAP-tjenester på nettet. Nå åpnes det for nærmest fri søking og surfing, heter det i en pressemelding fra det norske selskapet HelpInHand.

Hele Internett

Nytteverdien for WAP-telefonen er dermed utvidet fra å søke og surfe på et fåtall WAP-tjenester, til å dekke nærmest hele Internett.

– Inntil nå har det kun vært mulig å komme inn på tjenester som har vært spesiallaget for WAP. Dette er det slutt på nå. Med vår Babelserver åpner vi opp store deler av Internett for WAP-brukerne, sier administrerende direktør i HelpInHand, Svein E. Fjellstad.

Annonse


Fast Search and Transfer

I forbindelse med bruk av søkemotorer er norske Fast Search and Transfer den tjenesten som blir lagt ut først.

Ved å gå inn på helpinhand.com fra en WAP-telefon, kan man nå søke i ren fritekst, slik man er vant til fra sin PC. Som på en vanlig PC kan man klikke seg videre ved hjelp av svarene og linkene som dukker opp.

Intet formelt samarbeid

Tjenesten har blitt lagt ut etter at Fast Search and Transfer tok kontakt, men i pressemeldingen understrekes det av Fjellstad at det ikke er inngått noe formelt samarbeide mellom HelpInHand og Fast.

– Etter hvert som vi lanserer vår nye personifiserte portal på helpinhand.com i nærmeste fremtid, vil alle de store søkemotorene være tilgjengelig, sier Fjellstad.

Tilgjengelig for alle

– Ved hjelp av vår Babelserver vil man kunne spesialtilpasse sin egen portal, eller inngangside, med egne linker valgt ut fra hele Internett.

Babelserver skal også bli tilgjengelig for kjøp via downloading og installasjon på det enkelte nettsted. Dette vil da gjøre nettstedet hvor det installeres tilgjengelig for alle typer maskiner som logger seg på.

Fjellstad forteller i pressemeldingen at HelpInHand allerede har nesten to millioner hits per måned på selskapets hjemmeside.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse