Panasonic Bluehead

Annonse


Vakkert mobil-smykke

Panasonic BlueheadPanasonics Bluetooth-løsning er noe av det lekreste som ITavisen har kommer over her nede på CeBIT – verdens største IT-messe.

Håndfrisettet ”Bluehead” består av to ørepropper, med ledninger ned til en radioenhet (Bluetooth). Denne radioenheten er av blankpolert står og har et blått eksklusivt lys i en skjerm: Ligner mer på et smykke enn en Bluetooth-enhet.

Denne radiodelen er det som overfører lyden mellom øreproppene og mobiltelefonen.

Prototype
Panasonic opplyser riktignok at dette bare er en prototype. Det er med andre ord usikkert om og når det kan være tilgjengelig i butikkene – og da er selvfølgelig prisen også ukjent på det nåværende tidspunkt.

Men lekkert er nå Bluehead uansett…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse