Annonse


Stilig GPRS fra Alcatel

Ericsson har lansert en GPRS-protoype, som skal på markedet i slutten av 2001. Motorola er modige og sier at deres GPRS skal være på markedet allerede i 3. kvartal i år! Samsung har også lansert. Det samme har franske Sagem, som er noe mer ukjent for oss nordmenn.

Fransk skjønnhet
Men nå har altså Alcatel kommet med sitt bidrag. Alcatel One Touch 700 skal etter planen være på markedet ved årsskiftet 2000/2001, i følge country manager Ketil Berntzen i Alcatel Norge.

Alcatel One Touch 700 veier bare 88 gram, og er 82 ccm liten! Høyden er kun 10,3 cm. Den har hele 5 timer taletid. Beredskapstiden (standby) er oppgitt å være på hele 320 timer (hvis Alcatel klarer å innfri?).

Stor skjerm
Men det man legger merke til ved første blikk er den store skjermen. Den har plass til hele 8 linjer tekst – hvilket er meget bra når du skal wappe eller sende tekstmeldinger.

Annonse
Det nye retrodesignet med et aktivt flipplokk er tiltrekkende, og signaliserer nye takter fra den franske mobilprodusenten.

Wapland.no likte spesielt den nye joysticken (styrepinnen), som letter navigeringen i både telefonenes menyer og når du wapper.

Det siste av det siste
Alcatel One Touch 700 har GPRS (General Packet Radio Service) – men hastigheten er foreløpig ukjent. Den skal ved lansering også ha innebygd den nye standarden for trådløs overføring: Bluetooth.

Telefonen har talestyring og mulighet for lydopptak. Menyen er ny for Alcatel å være, og er ikon-basert.

Kalender og avtaleboken skal kunne synkroniseres med kjente planleggere som Microsoft Outlook og Lotus Organizer.

Prisen på Alcatel One Touch 700 er foreløpig ukjent. Men Ketil Berntzen i Alcatel Norge hevder de skal ha meget konkurransedyktige priser…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse