Annonse


Skynder på ny Ethernet-standard

Den raske utviklingen av avanserte e-business applikasjoner gjør at 10 Gbit/s snart vil blinødvendig, mener 3Com. Selskapet har nå innledet et samarbeid med andre teknologiselskaper for å bedre den fremtidige Ethernet-standarden til 10 Gbit/s.

Med i alliansen er 3Com, Cisco Systems, Extreme Networks, Intel, Nortel Networks, Sun Microsystems og Worldwide Packets.

Klar i 2002
Selskapene skal sørge for at IEEE (Institute of Electrical and Electronic Engineers), harden tekniske informasjonen som er nødvendig for å utvikle 10 Gbit-standarden,og være med å påvirke at den blir standarden for bransjen.

Den nye høyhastighetsstandarden går under navnet IEEE 802.3ae og er beregnet å være klar i 2002.

Annonse


Om 10 Gbit-alliansen
Arbeidet med 10 Gbit-standarden ble startet opp i mars 1999 av IEEE 802.3 High Speed Study Group.

Gruppen består av 70 selskaper og 150 ingeniører fra ulikedeler av bransjen, og har lykkes med å komme til enighet vedrørende spørsmålsom markedspotensial, økonomi og teknisk gjennomføring. Den nye alliansen er etviktig steg i utviklingen mot en 10 Gbit-standard.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse