Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tøff telefon fra Ericsson

HANNOVER: Ericsson lanserte torsdag nok en telefon som skal tåle litt røff behandling. R310 er en ren fritidstelefon.

Ericsson R310

Ericssons R310 er en god del mindre enn selskapets arbeidshest som ble lansert i Cannes for vel et år siden, men som ennå ikke er kommet på markedet.

Gummiert
Svenskene har valgt å lage en telefon til fritidsbruk som ikke har WAP, i motsetning til Nokia som i går presenterte sin 6250-telefon.

R310 er på størrelse med SH888, er gummiert og skal tåle fukt, vann og støt. Telefonen kommer i fire farger; gul, blå, grønn og oransje.

Til fritid
R250s PRO hadde innebyd en form for walkie-talkie. Det har ikke R310. Denne er heller ikke ment å være en telefon for arbeidere, heller for fritidsbrukere.

Blant finessene på denne dualbandtelefonen (tobåndstelefon) finner man vibrasjonsringing, alarm, data- og faksmulighet, spill og talestyrt oppringing.

Kompass og termometer
Ericsson opplyste under pressekonferansen i Hannover at man kan få kjøpt en såkalt utstyrspakke som inneholder blant annet kompass, termometer og forstørrelsesglass, for dem som har bruk for det.Ericsson har igjen valgt å utstyre telefonen med utvendig antenne som minner mye om en haifinne.

Stikkord: Mobil