Ericsson R310

Annonse


Tøff telefon fra Ericsson

Ericsson R310

Ericssons R310 er en god del mindre enn selskapets arbeidshest som ble lansert i Cannes for vel et år siden, men som ennå ikke er kommet på markedet.

Gummiert
Svenskene har valgt å lage en telefon til fritidsbruk som ikke har WAP, i motsetning til Nokia som i går presenterte sin 6250-telefon.

R310 er på størrelse med SH888, er gummiert og skal tåle fukt, vann og støt. Telefonen kommer i fire farger; gul, blå, grønn og oransje.

Annonse


Til fritid
R250s PRO hadde innebyd en form for walkie-talkie. Det har ikke R310. Denne er heller ikke ment å være en telefon for arbeidere, heller for fritidsbrukere.

Blant finessene på denne dualbandtelefonen (tobåndstelefon) finner man vibrasjonsringing, alarm, data- og faksmulighet, spill og talestyrt oppringing.

Kompass og termometer
Ericsson opplyste under pressekonferansen i Hannover at man kan få kjøpt en såkalt utstyrspakke som inneholder blant annet kompass, termometer og forstørrelsesglass, for dem som har bruk for det.Ericsson har igjen valgt å utstyre telefonen med utvendig antenne som minner mye om en haifinne.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse