Annonse


Alcatel sluker Newbridge

Alcatel utrykte at hovedmotivet for handelen var synergi mellom de to enhetene. Selskapet regner med å spare over en milliard kroner i kostnader neste år.

Slukes
– Newbridge skal slås sammen med Alcatel’s avdeling Carrier Data Division (CDD) for å bli den nye Carrier Internetworking Division (CID). Før oppkjøpet hadde CDD en omsetningsprognose på omlag 8 milliarder i ADSL, IP og andre produkter for Internett.

– Alcatel tar et betydelig steg for å bli en verdensleder i neste generasjons nettverk, som vil takle den eksplosive veksten av data, sa styreformann i Alcatel Chairman Serge Tchuruk i en pressemelding.

Det kanadiske selskapet har i den senere tiden slitt tungt, noe som har gjort de mer tilgjengelig for oppkjøp.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse