Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor benekter børsdato

– Det er reneste tankespinn, hevder pressetalsmann Dag Melgaard (bildet) i Telenor. Han avviser rykter om at selskapet skal på børs 2. oktober i år.

Computerworld slår fast i siste utgave at konsernsjef Tormod Hermansen har bestemt at Telenor skal på børs 2. oktober i år.

Skjønner ikke
– Jeg skjønner ikke hvor de har dette fra. Selv Computerworld burde vite at Hermansen ikke kan bestemme dette alene. Det er ingen i Telenor som kan bestemme noen dato for børsintroduksjon, sier Dag Melgaard til ITavisen.

Ifølge Melgaard er det opp til Storting og Regjering å avgjøre når Telenor eventuelt skal på børs.

Legges frem for Stortinget
– Prosessen er som følger; departementet og Regjeringen skal legge dette frem for Stortinget. Så skal det behandles der. Regjeringen og Stortinget skal ta den tiden de trenger, selv om alle forventer og tror at det skal skje i vårsesjonen.

– Vi kan håpe og ønske at vi blir børsnotert til høsten, det vil si i løpet av september og oktober, men noen fast dato har ingen her sagt, og i alle fall ikke ment, sier Dag Melgaard, som presiserer at løpet til børsen styres av departementet og Stortinget.

Stikkord: Mobil