Annonse


Ny Nokia-WAP for de røffe

Dette er en WAP-mobil som kan sende tankene til Ericssons telefon R250 PRO, selv om den ikke er like tykk eller plastikkaktig. Men nå er det jo nettopp den røffe funksjonaliteten Nokia har vært ute etter under produksjonen av denne telefonen.

Ikke trendy

– Nokia 6250 er virkelig et røft produkt. Den kommuniserer klart at den ikke trenger å se sporty eller trendy ut, men den går glatt innunder våre ambisiøse kvalitetskriterier, sier Søren Jenry Petersen, Vice President, Cellular Mobile Telephones, Nokia Mobile Phones.

– Jeg er sikker på at dette produktet finner sine brukere blant friluftsfantaster, bygningspersonell og andre profesjonelle som jobber utendørs, sier han.

Annonse
Det gjør det ikke mindre spennende at denne telefonen med sin WAP-mulighet kan gi tilgang til vær og nyhetsrapporter mens man for eksempel er ute og står på ski, går i fjeller eller seiler.

Usikker batterilevetid

Telefonen, som visstnok skal komme i tredje kvartal år 2000, er en ordinær tobånds telefon, med WAP 1.1-mulighet. I tillegg har den blant annet automatisk volumkontroll, lydnivåmåler, stoppeklokke, bedre indikatorer for signalstyrke og batterilevetid.

Nokia 6250 veier 167 gram og volumet ligger på 159 cc. Den har et 1000 mAh Li-Ion batteri, som gir telefonen en taletid som ligger mellom 2,5 og 4,5 timer og en standbytid mellom 55 og 260 timer. Dette vil bero på blant annet mobilnettene og SIM-kortene.

Denne mobiltelefonen er jo sannsynligvis også et signal på at WAP helt klart blir for fler enn nerdene. Nå skal mobilt internett ut til alle typer i samfunnet. Og det gjør ikke oss i Wapland.no noe som helst 🙂

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse