Annonse


HjemmeNett – nå også på WAP

Tjenesten, basert på stoff fra 90 innholdsleverandører, skal i første rekke være et tilbud til dem som vil vite mer om byene Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø, men gir også generell tilgang til nyhets- og aktualitetsstoff i HjemmeNett.

WAP passer godt

– WAP passer i utgangspunktet meget godt for HjemmeNetts konsentrerte innholdsformat. Etter hvert som våre innholdspartnere utvikler egne tjenester, vil WAP-utgaven av HjemmeNett fungere stadig bedre som portal for deres tjenester, sier daglig leder i HjemmeNett, Runar Lie.

– WAP dreier seg, mer enn noe annet, om effektiv navigasjon, sier han.

Annonse
Innfrir ikke

Og det er ingen tvil om at dette er en effektiv tjeneste. Wapland.no har så vidt fått testet tjenesten og må si at vi er litt skuffet over innholdet. Fra hovedmenyen åpenbarte valgmulighetene seg og potensialet var stort. Men tjenesten innfridde ikke.

Etter å ha valgt kategori ut fra interesse fikk vi listet opp en rekke titler. Etter å ha valgt en tittel kom man inn på saken som i alle de tilfellene vi prøvde var en forlenget versjon av tittelen. 15 – 20 ord er langt fra nok til å tilfredsstille interessen.

Innrømmer enkelhet

Men HjemmeNett selv innrømmer at dette ikke er en tjeneste som er veldig avansert, i hvert fall ikke denne første versjonen som er sluppet.

– Førsteutgaven er en meget enkel tjeneste. Vår målsetting er imidlertid åbygge et bredt spekter av innhold og tjenester omkring den geografisketilknyttningen brukeren har når han står med sin WAP-telefon i hånden, sier Lie.

Ta selv en titt på tjenesten på adressen: wap.hjemmenett.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse