Annonse


Palm IIIe – et billig PDA-alternativ

Handspring ble nemlig lansert i høst som en billig-PDA basert på Palm Computings eget operativsystem, Palm OS. Men med Palm IIIe har førstegangsbrukerne også fått et alternativ fra Palm.

Ut til massene

Med en pris på om lag 1.836 kroner i norske butikker og med et design som sender tankene til både Handspring Visor og iMac med sine gjennomsiktige farger vil dette være PDA-en som kan få Palm til å nå de som ikke helt har sett behovet av en PDA ennå.

Her har man en PDA med to megabyte minne som gjør at man kan lagre 6.000 adresser, fem årsavtaler, 1.500 huskelister, 1.500 notater og 200 e-post. Dette burde da virkelig være nok for de fleste. Spesielt for førstegangsbrukerne som denne maskinen er myntet på.

Annonse
Ikke lader

Det kjipeste med Palm IIIe er at den går på AAA-batterier. Så man må hele tiden bytte batterier. I forhold til Palm V og Palm IIIc som har oppladbare Lithium-batterier kan dette være fryktelig irriterende.

Men man kan tydeligvis ikke få alt for drøye 1.800 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse