CeBit 2000

Annonse


Hemmelig mobilnytt

CeBit 2000

Etter det ITavisen erfarer kommer blant annet Siemens til å lansere sin fritidstelefon M35. M35 skal være en telefon for aktive. Den er gummiert og tåler derfor mer enn andre mobiltelefoner.

Kjemper med Ericsson
Med lanseringen av M35 kan det se ut til at Siemens har tenkt å ta opp kampen med Ericsson og deres R 250s PRO. Siemens-telefonen har innebygd antenne, men ser ellers ut som C35-telefonen som selskapet lanserte i Cannes for et par uker siden.

I likhet med alle andre telefoner Siemens lanserer har M35 også WAP-funksjon.

Annonse


Det er også grunn til å tro at Sony har planer om produktlansering på CeBIT. Per i dag har ikke selskapet noen mobiltelefoner på det norske markedet. Det er ikke klart om eventuelle nyheter fra den kanten vil angå norske mobilbrukere.

Philips har lansert
Philips arrangerte en pre CeBIT-lansering i Stockholm for tre uker siden. Der viste selskapet frem to nye telefoner; Xenium og Ozeo. Disse mobiltelefonene blir nok også vist frem i Hannover.

Hos Nokia har ITavisen tidligere fått vite at CeBIT skulle bli mer spennende enn GSM World i Cannes. Finnene kom ikke med noe mobilnytt i Cannes. Det er derfor grunn til å tro at Nokia kommer med en eller annen lansering i løpet av uken i Hannover.

Kommunikator fra Nokia?
Kan vi håpe på at Nokia kommer med en oppgradert versjon av selskapets kommunikator – 9110?

Ericsson stiller med to stander; en med fokus på bedriftsløsninger og en med fokus på produkter. Selskapet stiller med seks-sju personer fra Norge.

Ny GoreTex fra Ericsson?
Ifølge informasjonskonsulent Stine Koppang i Ericsson Norge er det grunn til å tro at svenskene kommer med “noe nytt”, uten at hun kan si eksakt hva det nye er.

Etter det vi vet jobber Ericsson med en ny variant av T28s. Denne modellen skal visstnok være belagt og forsterket med GoreTex – akkurat som R250s PRO – og være en telefon for aktive. Det er grunn til å tro at denne telefonen blir lansert på CeBIT.

Følg med på ITavisen
Om Bosch kommer til å presentere produktnyheter er usikkert. Selskapet er i en dialog med Siemens om et samarbeid. Kanskje vil dette samarbeidet bli presentert på messen.

CeBIT starter torsdag, men allerede fra i dag vil du finne nyheter på ITavisen om det som skjer i Hannover.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse