Annonse


Vikarbyrå får WAP-løsning

Rubicon Norge AS og Proffice AS har inngått en avtale om utarbeidelse av de første WAP-løsningene for medarbeidere, kunder og investorer i et vikarbyrå, skriver selskapene i en pressemelding.

WAP-tjenestene skal ikke bare brukes mot eksterne forbindelser, men også deler av driftsystemet skal gjøres tilgjengelig på WAP for avdelingskontorene og mobile medarbeidere.

Skal gi fordeler

– Stikkord for WAP-løsningen vil være investorinformasjon, timeregistrering og attestasjon for vikarer og kunder, samt andre som vil gi kundene fordeler i et ekspansivt marked, uttaler konsernsjef Tom Scharning i SPCS-Gruppen.

Deler av Proffice sitt nye driftsystem, som omfatter forretningssystemene Rubicon Global og Rubicon SalesOffice, vil også legges ut på WAP, melder selskapene.

Annonse


Enorm tilgjengelighet

– For Proffice er dette et naturlig ledd i vår satsing på IT som strategi, med det for øye å gi våre vikarer og kunder effektive verktøy. WAP vil gi en tilgjengelighet som for kun få år siden var vanskelig å forestille seg, økonomidirektør i Proffice, Øyvind Henriksen.

– Vi har ennå ikke sett den fulle dybden av tjenester som kan tilbyes over WAP og web, men ser helt klart at dette er veien å gå, sier han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse