Annonse


Flere med Outlook på WAP

Det svenske selskapet Advox lanserte for en tid siden Active WAPmail, som gir deg tilgang til bedriftens e-post overalt, direkte fra din mobiltelefon – i bilen, på flyplassen og ute hos kunder.

Som å bruke Outlook

Ifølge en pressemelding fra selskapet må ikke Active WAPmail forveksles med systemer som bare videresender e-post til WAP-telefoner. Active WAPmail kommuniserer i stedet med brukerens vanlige e-post system, på samme måte som om man sitter på sin egen datamaskin. Man får tilgang både til adresseboken og mappene med lagret post. Dette er på samme måte som det danske systemet.

E-post som leses i WAP-telefonen markeres som lest også i den vanlige e-post klienten, og man kan lett både slette og flytte post mellom sine mapper. Man kan også sette opp automatisk e-post varsling til WAP-telefonen basert på regler og kriterier som brukeren selv kan styre fra WAP-telefonen.

Annonse


Active WAPmail kan i tillegg håndtere brukerens private e-postkasser i tillegg til en eller flere jobbpostkasser slik at man får samlet all e-post iht. alle sine roller på ett sted.

God dekning

Alle ledende e-post systemer støttes, slik som Microsoft Exchange Server, Lotus Domino, Novell GroupWise, HP Open Mail eller Advox Omnigate.

Active WAPmail er tilpasset det norske markedet, og brukeren kan selv velge hvilket språk han ønsker å benytte i sin WAP-telefon. For øyeblikket støttes Svensk, Dansk, Norsk, Engelsk, Tysk, Fransk og Spansk, melder selskapet.

Teknisk beskrivelse

Advox Active WAPmail er basert på en Java servlet, en applikasjon som kan installeres frittstående eller sammen med bedriftens webserver. Systemet støtter alle operativsystemer som støtter Java servlets, slik som Windows NT, Unix, Linux, OS/390 m.fl.

Systemet installeres enten som en frittstående e-postserver og/eller som et tillegg mot eksisterende e-post systemer. Active WAPmail støtter alle e-post- og gruppevareservere som støtter POP3, slik som Microsoft Exchange Server, Lotus Domino, Novell GroupWise, HP Open Mail og Advox Omnigate.

Kostbart system

Advox Active WAPmail selges av ledende forhandlere over hele landet, og er klar for levering. Pris for 10 brukere er 6.400 kroner, noe som står i grell kontrast til gratisversjonen av Juul & Stejles Field Office.

Da får vi bare vente og se om det tar et par dager så kommer det også en norsk tjeneste som tilbyr det samme.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse