Annonse


Virtuell pub-runde på WAP

I går, lørdag, åpnet wap.puben.org.

– Puben er stolte av å lansere verdens første virtuelle pub på WAP. http://wap.puben.org/ ble idag lansert til glede for store å små pub-elskere, skriver en av initiativtakerne, Thor Henning Hetland, i en pressemelding.

Puben har sitt utspring fra IRC-gruppen ’#puben’, der en fast gjeng møtes for å ta en virtuell drink eller en øl. Gjengen har også en nettside (www.puben.org). Og nå også en WAP-side.

Verdt et besøk
Wapland var innom og testet tjenesten søndag. Et artig besøk hos WAPtenderen kan gi deg barlisten, som blant annet inneholder drinker som: Angrevann, alderspils, diskusjonspils, flyvertinne (mest for gutta) og coca-cola-light-gutten (mest for jentene).

Tjenesten er i følge Hetland utviklet gjennom en uformell konstellasjon mellom ansatte i firmaene Advanced Communication Technology AS (http://www.actech.no/), Electric Farm, IBM, Infostream ASA, Numerica Taskon AS og Risk Management Group AS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse