Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Virtuell pub-runde på WAP

Hvem har sagt at WAP nødvendigvis må være nyttige greier? Hvorfor kan det ikke bare være til pur glede og underholdning? Nå har en gjeng opprettet en virtuell pub – tilgjengelig via WAP.

I går, lørdag, åpnet wap.puben.org.

– Puben er stolte av å lansere verdens første virtuelle pub på WAP. http://wap.puben.org/ ble idag lansert til glede for store å små pub-elskere, skriver en av initiativtakerne, Thor Henning Hetland, i en pressemelding.

Puben har sitt utspring fra IRC-gruppen ’#puben’, der en fast gjeng møtes for å ta en virtuell drink eller en øl. Gjengen har også en nettside (www.puben.org). Og nå også en WAP-side.

Verdt et besøk
Wapland var innom og testet tjenesten søndag. Et artig besøk hos WAPtenderen kan gi deg barlisten, som blant annet inneholder drinker som: Angrevann, alderspils, diskusjonspils, flyvertinne (mest for gutta) og coca-cola-light-gutten (mest for jentene).

Tjenesten er i følge Hetland utviklet gjennom en uformell konstellasjon mellom ansatte i firmaene Advanced Communication Technology AS (http://www.actech.no/), Electric Farm, IBM, Infostream ASA, Numerica Taskon AS og Risk Management Group AS.