Annonse


Spill SimCity på Palm

For de stakkers sjelene som faktisk ikke har hørt om SimCity kan vi fortelle at dette er et av tidenes beste spill. Ut fra navnet kan vel også de fleste skjønne at dette er en bysimulator der du tar rollen som borgermester og byplanlegger i din egen by.

Din oppgave blir å styre byen med jernhånd for å kontrollere kriminalitet, forurensing, arbeidsledighet og budsjettering, samt organisere byen så innbyggerne i verdenen har lyst til å bosette seg i byen din.

Kjøp på nett

Vi har ennå ikke fått testet spillet, men de skjermbildene vi har sett tyder på at dette er en glitrende versjon av spillet, og en av de beste som noen gang er kommet til Palm. Som sagt vil dette gå utover det som finnes av fritid.

Annonse
Det er selskapet Atelier som står bak Palm-versjonen av spillet som koster 29,95 dollar (omtrent 245 kroner). Er du interessert i å kjøpe spillet kan du stikke innom: www.atelier.tm

HVA MENER DU?

Har du testet noen bra spill både på WAP og PDA? Eller er det unødvendig med spill på disse mindre devicene? Kom med dine synspunkter på [email protected]

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse