Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Rekord fra Razorfish

Konsulentselskapet Razorfish melder om rekordresultat. Selskapet har 45 ansatte i Oslo, men resultatene presenteres for hele kjeden.

Internettkonsulenten Razorfish melder at for fjerde kvartal 1999 steg inntektene med 134 prosent til 435 millioner kroner. For hele 1999 steg inntektene med 103 prosent til 1 404 millioner kronor. Da er inntektene for selskapene som ble overtatt i 1999 tatt med.

Selskapet oppgir imidlertid ikke hvor mye av inntektene som ble igjen på bunnlinja.

– Vi arbeider i stor grad globalt i dag, noe som gjør det helt naturlig å presentere resultatet for alle våre elleve kontorer, sier adm. dir. Erik Hjelmstedt ved Razorfish’ kontor i Norge.

Internasjonalt
Razorfish har kontorer i Amsterdam, Boston, Hamburg, Helsinki, Los Angeles, London, Mannheim, New York, Oslo, San Francisco, og Stockholm. Selskapet har 1.300 ansatte. Det svenske holdingselskapet Spray Ventures eier 18,4 prosent av aksjene.

Verdi
– I Oslo ser vi også en stadig økende oppmerksomhet rundt vårt tjenestetilbud. Vi er privilegerte og kan arbeide sammen med kunder som alle innser verdien av å ligge i fremkant hva angår digitale tjenester, heter det i melding fra Hjelmstedt.

I forhold til i fjor var inntektene i fjerde kvartal hele 1015 prosent mer enn de rapporterte inntektene for samme kvartal 1998. Justert for overtakelsene i 1999 blir økningen mindre, men likevel på hele 134 prosent.