Annonse


Rekord fra Razorfish

Internettkonsulenten Razorfish melder at for fjerde kvartal 1999 steg inntektene med 134 prosent til 435 millioner kroner. For hele 1999 steg inntektene med 103 prosent til 1 404 millioner kronor. Da er inntektene for selskapene som ble overtatt i 1999 tatt med.

Selskapet oppgir imidlertid ikke hvor mye av inntektene som ble igjen på bunnlinja.

– Vi arbeider i stor grad globalt i dag, noe som gjør det helt naturlig å presentere resultatet for alle våre elleve kontorer, sier adm. dir. Erik Hjelmstedt ved Razorfish’ kontor i Norge.

Internasjonalt
Razorfish har kontorer i Amsterdam, Boston, Hamburg, Helsinki, Los Angeles, London, Mannheim, New York, Oslo, San Francisco, og Stockholm. Selskapet har 1.300 ansatte. Det svenske holdingselskapet Spray Ventures eier 18,4 prosent av aksjene.

Annonse


Verdi
– I Oslo ser vi også en stadig økende oppmerksomhet rundt vårt tjenestetilbud. Vi er privilegerte og kan arbeide sammen med kunder som alle innser verdien av å ligge i fremkant hva angår digitale tjenester, heter det i melding fra Hjelmstedt.

I forhold til i fjor var inntektene i fjerde kvartal hele 1015 prosent mer enn de rapporterte inntektene for samme kvartal 1998. Justert for overtakelsene i 1999 blir økningen mindre, men likevel på hele 134 prosent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse